Trenere

MØT VÅRE TRENERE

Våre trenere har alle god erfaring og vil gi deg et treningsresultat du blir fornøyd med.

Terje Mathisen

Treningsveileder
Terje Mathisen har vært medeier i tre treningssentre i Oslo. Han er innehaver av norske og nordiske rekorder i styrkeløft og har vunnet Mr. Norge. Han har vært treningsveileder i over 50 år, siden 1992 i Trimmen. Forfatter av boken "Trening for livet" om helsestudio og hjemmetrening, opptrening etter skader, program og ernæring.

Christian Haugen

Treningsveileder
Christian har en bachelorgrad i Idrett, ernæring og helse fra Universitet i Sørøst-Norge. Han er treningsveileder i styrke, utholdenhet og bevegeligshetstrening for barn, ungdom, voksne og eldre. Han coacher styrketrening for idrettsutøvere og veileder innen hverdagslig fysisk aktivitet og kosthold.

Sebastian Lund

Treningsveileder og instruktør
Sebastian har 6 års erfaring som treningsveileder og instruktør for Trimmen. Han har jobbet som militær idrettsleder og personlig trener for Forsvaret. Har kurs innenfor trening og idrett fra Idrettsskolen og Militæret, kompetanse innenfor allsidig trening mot kondisjonstrening og styrketrening og skadeforebyggende og alternativ trening.

Emilie Ovnerud

Ungdomsveileder
Emilie er elev på Drammen toppidrettslinje og er aktiv håndballspiller. Hun fordyper seg innenfor skadeforebyggende og generell styrketrening. Hun har også kurs i eksplosiv styrke, spenst og hurtighet. Emilie veileder VGS- og ungdomsskoleelever.

BOOK EN PT-TIME!

Send melding
Vi vil gjerne ha deg som medlem av vårt team.

VIL DU BLI EN AV OSS?

Fra tid til annen trenger vi flere medarbeidere. Ta gjerne kontakt med oss om du er interessert i å jobbe hos oss.

Kontakt oss